A little renovation can go a long way, as we can clearly see in this extension of a Swiss artists’ home in Australia by architecture studio Perversi-Brooks Architects.  Lacking in light, a sun room was added to visually extend the living area out into the landscape. Stunning floor to ceiling windows were created to bring in a maximum of natural sunlight, creating a wonderful space for reading or eating breakfast in the confines of home while surrounded by nature. Various cabinets were also installed for the clients’ collections.  Along with the sun room, the kitchen, bathroom and staircase were also spruced up, incorporating Mexican-like colours that deeply inspires the client. Visit Perversi-Brooks Architects’ website here, and follow on Instagram.

Perversi Brooks Architecture Perversi Brooks Architecture Perversi Brooks Architecture Perversi Brooks Architecture Perversi Brooks Architecture Perversi Brooks Architecture Perversi Brooks Architecture Perversi Brooks Architecture

Photography © Ben Hosking