fbpx

Built for a young family with two children, Tree House by Estudio Botteri-Connell is a habitat a lot of us dream of making, but only a few of us actually dare to build. Accessing a concrete stairway in the middle of the dwelling leads directly to a spacious deck and the surprising presence of a  swimming pool, shielded from the sides by wooden panels but left open at the ceiling for ample sunlight. The living and private areas of the home wrap around the pool and deck area in an L-shape , with sliding glass windows opening up to the home’s inner sanctuary, creating an ambiance of privacy and conviviality for its inhabitants.

Located in a country club in a province of Buenos Aires, Tree House is in the vicinity of a stunning tree-filled landscape. A tree was actually accommodated into the home’s structure during construction, its trunk jutting out of the deck floor and providing a welcome shade over the outdoor space. Definitely a home you’d gladly get over your fear of heights for.

See more from Estudio Botteri-Connell here and on Instagram.

tree house estudio botteri-connell
tree house estudio botteri-connell
tree house estudio botteri-connell
tree house estudio botteri-connell
tree house estudio botteri-connell
tree house estudio botteri-connell

Photography © Gustavo Sosa Pinilla

No more articles