fbpx

Tasked with creating a modern family home for clients who had fallen in love with a hillside location in the wooded Los Altos Hills, Feldman Architecture set about creating a building that balances itself with the beautiful landscape. Tucked away with tall trees providing a natural boundary on three sides, the Slot House feels private, and yet enjoys the open, dramatic views that drop down from its rear terrace. 

A home of crisp, clean lines, the angular, boxy shell is perforated with an array of windows that pop up throughout the space to foster the home’s connection to nature. The interior’s neutral color palette benefits from continuously shifting shades of greens, blues, and golds that pop throughout the floorplan thanks to the multitude of glass that lets the outdoors in, as much as facilitating outward views. Beyond an interior that features a home office, master suite, media room, and great room, is a patio that leans over the edge of the hill, capped with an infinity pool.  

More projects by Feldman Architecture here.

Slot House Feldman Architecture
Slot House Feldman Architecture
Slot House Feldman Architecture
Slot House Feldman Architecture
Slot House Feldman Architecture

Photography © Adam Rouse for Feldman Architecture

No more articles